La final de la UEFA Euro 2021 es juga en Mybar

Gaudeix de tots els partits de futbol de la UEFA Euro 2020 en el nostre bar d'esports irlandès. Gaudeix-los amb les millors cerveses!
L’estiu es caldeja aviat es jugaran els partits semifinals de la UEFA Euro 2020 League! Després del nostre llarg tancament nostre irish pub ha tornat una vegada més per a compartir la passió pel futbol al costat de vosaltres en Plaza Real. Totes les jornades de l’Eurolliga les podràs seguir cada moment i cada jugada des dels nostres grans televisors multi pantalla, mentre gaudeixes de la millor cervesa internacional d’importació dins o fora del nostre local irlandès.

L'estiu es caldeja aviat es jugaran els partits semifinals de la UEFA Euro 2020 League!

Després del nostre llarg tancament nostre irish pub ha tornat una vegada més per a compartir la passió pel futbol al costat de vosaltres en Plaza Real.
Totes les jornades de l’Eurolliga les podràs seguir cada moment i cada jugada des dels nostres grans televisors multi pantalla, mentre gaudeixes de la millor cervesa internacional d’importació dins o fora del nostre local irlandès.

Com puc estar al corrent dels pròxims partits de futbol de la UEFA Euro 2020?

Tots els partits de futbol que retransmetrem en directe en Mybar podràs trobar-los en el nostre calendari esportiu. Anem actualitzant diàriament els esdeveniments en funció a les jornades de lliga previstes per a aquest mes.

Sabies que…? El nostre calendari interactiu d’esdeveniments et permetrà organitzar les dates/dies dels partits de futbol de maneres diferents i a més podràs descarregar-ho.

Per a la millor afició, les millors cerveses Guinness! Dins de la nostra carta d’especialitats podràs trobar una selecció d’hamburgueses, tapes i per descomptat begudes d’importació de tota mena de varietats,

Fins aquí el nostre post d’avui Esperem veure’t aviat pel nostre Sportbar!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas