Una festa de cap d’any..De pelicula!

Viu una festa de cap d'any inoblidable en el nostre bar irlandès Mybar. Brinda amb nosaltres la nova entrada d'any 2022.
Estàs preparat/a per a celebrar cap d’any com mai ho has fet? A pocs dies que l’any 2021 arribi a la seva fi hem preparat un esdeveniment especial per a festejar-lo.
Per a aquest cap d’any…

Viu l’esperit de les dècades dels 90 i 2000!

Gaudeix de l’ambient irish Escolta, balla o canta la música de grans artistes que van marcar una fita durant les dècades dels 90-2000 com a Nirvana, Britney speers, Michael Jackson, Linkin park…
Per a gaudir-ho en gran t’oferim les cerveses artesanes i les seves millors varietats al costat d’una carta de begudes que inclou també una completa selecció de sidra, whisky, rom, xopets i cocktails.
En aquesta festa… només ens faltes tu Diverteix-te amb nosaltres per a acomiadar el 2021, rememora tots els teus records de la dècada 90-2000 i brinda en gran per a donar la benvinguda al pròxim any 2022.

ELS MILLORS HITS, LA MILLOR CERVESA I EL MILLOR AMBIENT

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas

Curses F1 Mybar bar d'esports

La millor F1 en directe

Gaudeix de carreres de F1 en el nostre irish pub! T’oferim la millor programació esportiva del món del motor a Barcelona.