Viu l’emoció de St. Patrick a My Bar!

Celebra la festivitat irlandesa més esperada de l'any al My Bar. T'assegurem una experiència única plena de joia, música i, per descomptat, cervesa de qualitat.

Tabla de continguts

St. Patrick en moviment: el ball que connecta Irlanda amb el món

La celebració de St. Patrick no es limita a les fronteres d’Irlanda; és una festa que uneix persones de tot el món a través del ball! La dansa irlandesa, amb el seu ritme energètic i moviments precisos, ha transcendit fronteres i s’ha convertit en un símbol de la cultura irlandesa. Al My Bar, et convidem a unir-te a nosaltres per a una nit plena de diversió i camaraderia mentre celebrem aquesta tradició amb música en directe i ball.

baile-st-patrick

Qui va ser St. Patrick?

La història de St. Patrick és fascinant. Tot i que no era irlandès de naixement ni es deia Patricio, el seu llegat perdura en la història d’Irlanda. Nascut com a Maewyn a Escòcia el 387, va ser segrestat per pirates irlandesos i venut com a esclau. Després d’escapar, es va convertir en sacerdot i va tornar a Irlanda per difondre el cristianisme, establint esglésies i monestirs. La seva contribució a l’espiritualitat del país el va convertir en el sant patró d’Irlanda, recordat i celebrat cada 17 de març.

És St. Patrick's Day tot de verd?

El color verd és sens dubte el protagonista del St. Patrick’s Day, però sabies que això no sempre va ser així? Històricament, el blau era el color associat amb St. Patrick, però la transició cap al verd es remunta a l’època de la rebel·lió irlandesa al segle XVIII, quan es va adoptar com a símbol d’identitat nacional i resistència. Des de llavors, el verd s’ha arrelat profundament en la celebració, des de la vestimenta fins a les decoracions i, per descomptat, les begudes.

Per què es brinda amb cervesa a St. Patrick?

La connexió entre St. Patrick’s Day i el consum de cervesa té profundes arrels en la tradició irlandesa. Coincidint amb la Quaresma, aquesta festivitat ofereix una oportunitat per relaxar les restriccions sobre l’alcohol. Al My Bar, t’animem a brindar en honor al sant patró d’Irlanda amb una selecció excepcional de cerveses que elevaran la teva celebració a noves alçades.

Uneix-te a la celebració al My Bar aquest St. Patrick, on la tradició es barreja amb la diversió per crear records inoblidables. Esperem brindar junts en honor al patró d’Irlanda!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas