Guinness Six Nations Temporada 2024: El rugby es juga a My Bar

Al nostre bar irlandès d'esports My Bar podràs veure en directe tots els partits de rugby de la Guinness Six Nations.

La temporada 2024 de Guinness Six Nations ha arribat al nostre Bar Irlandès d’esports My Bar a Barcelona.

Des del 2 de febrer retransmetrem al nostre bar d’esports barceloní la popular lliga internacional de Guinness Six Nations, un esdeveniment esportiu internacional que reuneix 6 equips de rugbi que lluitaran per aconseguir el títol en 15 partits durant el mes de febrer (en un termini aproximat de 5 setmanes).

Durant aquesta temporada 2024 de Guinness Six Nations

Volem que els aficionats més acèrrims del rugbi no es perdin cap trobada i puguin gaudir de l’acció del partit des dels nostres grans televisors multipantalla. Gaudeix de les millors tapes i hamburgueses inspirades en la cuina irlandesa i tex mex, junt amb la millor selecció de cerveses internacionals d’importació per a gaudir de qualsevol partit de rugbi en directe.

Si tu també ets un aficionat i vols venir a animar al teu equip durant la Six Nations, al nostre sports bar irlandès podràs acomodar-te al teu gust en un ampli espai i estar en companyia de persones que comparteixen aquesta passió pel rugbi.

Pots seguir la programació televisiva de tots els esdeveniments esportius que retransmetem al nostre bar a Barcelona.

6 NACIONS, 6 EQUIPS, 15 PARTITS, 1 GUANYADOR

Vine a viure una experiència diferent al nostre bar irlandès, ja no podràs perdre’t cap partit o esdeveniment esportiu que segueixis amb o sense els teus amics! Vine a veure-ho amb nosaltres i prova les nostres irresistibles tapes i cerveses d’importació al costat del millor ambient esportiu que podràs trobar a Barcelona!

Descobreix el que hi ha darrere de My Bar!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas