La millor F1 en directe

Gaudeix de carreres de F1 en el nostre irish pub! T'oferim la millor programació esportiva del món del motor a Barcelona.

Per als aficionats/des del món del motor, avui us portem bones notícies, a partir d’aquest cap de setmana començarem a retransmetre les carreres de F1 en directe des del nostre irish pub My Bar.

Aquesta nova temporada de F1 promet una vegada més fer-nos vibrar d’emoció amb l’alta velocitat de les carreres, la tècnica dels pilots, l’elegància dels cotxes F1 i l’eufòria ardent de l’afició.

MY BAR UN BAR DEDICAT AL MÓN DELS ESPORTS

El nostre pub irlandès és un espai ampli on podràs instal·lar-te a les teves amples mentre gaudeixes de l’acció de diferents esdeveniments esportius nacionals i internacionals des dels nostres grans televisors multipantalla.

Per a oferir la millor programació esportiva, cada setmana actualitzem el nostre calendari esportiu amb els principals esdeveniments, carreres i partits que retransmetrem en My Bar. Si estàs buscant un Sportbar a Barcelona per a veure la fórmula 1, el futbol, el tennis o qualsevol tipus d’esdeveniment esportiu, també t’oferim la possibilitat de sol·licitar programació a la carta. Pots enviar-nos la teva petició des de la nostra pàgina de contacte.
carreres formula 1 en directe TV
Però l’espai no és tot allò que et podem oferir! Al nostre Sportsbar trobaràs una apetible selecció d’hamburgueses i cerveses Guinness altres licors d’importació internacional per acompanyar els millors moments i jugades durant la tarda i la nit.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas