Cerveses internacionals d’importació de Mybar

Coneix les cerveses internacionals de Mybar. Un assortiment complet de diferents varietats de cerveses a la carta. Descobreix-les!

Benvinguts/as de nou al blog del nostre bar d’esports irlandès Mybar! En l’article d’avui parlarem sobre la nostra carta de begudes i les varietats de cerveses internacionals que trobaràs en ella.

Abans de començar…

Si no ets un/a expert/a cerveser/a, però t’apassiona saber-ne més sobre les cerveses, et convidem a llegir primer el nostre post “Cerveses d’importació amb un gust diferent” perquè coneguis una mica les diferents varietats, colors i sabors de cada tipus de cervesa que trobaràs en el nostre Irish pub.

cerveces irlandeses irish pub

Les millors cerveses internacionals per a gaudir a Barcelona

En el cor del barri gòtic de Barcelona, trobaràs el nostre sport bar irlandès amb una completa carta de tapes cruixents, hamburgueses casolanes, postres irresistibles i begudes refrescants per a gaudir de molts partits en directe des de les nostres pantalles de TV. Les cerveses de barril que trobaràs en el nostre menú han estat seleccionades seguint la tradició dels pubs irlandesos. És per això que en el nostre bar d’esports podràs trobar varietats infreqüents de cerveses com la inusual varietat Murphy irish cream típica en els tradicionals pubs irlandesos.
cervesa lager carta de begudes pub

Varietat lager

Les cerveses provinents de marques reconegudes com San Miguel, Heineken o Carlsberg es caracteritzen pel seu sabor lleuger i suau per al paladar, les reconeixeràs fàcilment pel seu color ambre. Són begudes completament clares i són les que més se solen fabricar per al consum.

Varietat Ale

Les cerveses de barril d’aquesta varietat són bastant aromàtiques i presenten un gust molt més amargo que els altres tipus de cervesa de la nostra carta. Aquesta categoria engloba més tipologies amb tonalitats de color diferents com la Pale Ale i la Indian Pale Ale. La nostra cervesa Murphy destaca per un sabor més suau amb un to afruitat.

cervesa blanca bar irlandès

Varietat Ipa

Cerveses artesanes amb una graduació alcohòlica major, amb una aroma més intensa i variat, i una complexitat de sabors provinents de diferents ingredients i fruites àcides. La cervesa Lagunitas que servim en el nostre bar irlandès, és un perfecte exemple de la combinació harmònica de diversos ingredients amb diferents herbes, pell de taronja i domàs.

Cerveza Guinness Irish pub

Varietat Stout

Una varietat molt popular entre els amants de la cervesa, que ofereix varietats dolces i seques per al paladar. La marca més reconeguda és la cervesa Guinness amb el seu característic color negre i la seva cremositat, i amb una escuma més densa i un sabor més torrat per al paladar. Si vols tastar la veritable essència original dels pubs irlandesos, et recomanem provar-la.

cerveses de blat de moro irish pub

Varietat Wheat

Una varietat alemanya que conté cerveses d’alta fermentació amb una quantitat més alta de blat que d’ordi. Té un sabor a clau bastant notori i un color lleugerament més fosc a les altres. D’origen alemany, la nostra König Ludwig Weisbier, es caracteritza pel seu contingut d’alta fermentació de blat malteat heretat d’una tradició artesanal de mestres cervesers.

Finalment…

Si vols gaudir d’un dia rodó a Barcelona i gaudir dels millors partits en directe….

No et perdis les nostres promos especials!

Ens veiem en el pròxim post!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Entradas relacionadas